Koja veličina?

Mooncup je dostupan u dvije veličine:‘A’ i ‘B’. Veličina A ima promjer od 46mm i dužinu od 50mm. Veličina B ima promjer od 43mm i dužinu od 50mm. Obje veličine imaju držak koji je dugačak 21mm, a koji se može skratiti na dužinu koja je prikladna za Vas.

Određivanje veličine temelji se na tonusu mišića zdjeličnog dna , ne na količini menstrualne krvi, i važno je koristiti odgovrajuću veličinu kako biste dobili najbolje od svog mooncupa. Tonus mišića zdjeličnog dna varirat će ovisno o vašim godinama, prethodnim trudnoćama i vježbama koje izvodite. Korektivne operacije vagine također mogu imati utjecaja. Pogledajte vodić u tablici kako biste vidjeli koju veličinu trebate:

Size Table

Size A

Tonus vaginalnih mišića i mišića zdjeličnog dna prirodno slabi s vremenom i stoga se veličina "A" preporuča ženama starijim od 30 godina. Razlika između "A" i "B" je jako mala (3mm) ali je od iznimne važnosti!
Veličina "A" također se preporuča svim ženama koje su imale vaginalne porode, bez obzira na godine.

 Size A
Predviđena je za mlade djevojke i žene ispod 30 godina starosti koje nisu rodile vaginalno. Također može odgovarati ženama iznad 30 goina starosti koje su imale korektivne operacije vagine, ili koje se intenzivno bave aktivnostima koje održavaju tonus mišića, kao što su yoga, ples ili pilates.

Ukoliko niste sigurni koju veličinu trebate molimo posjetite rubriku Pitanja i savjeti.


 

 

Mooncup - jedna od top 10 tehnologija za žene

 

what is it


Stroj za pranje rublja...mobitel... Mooncup. Tri od prvih 10 tehnologija koje su "poboljšalje živote žena i primalja". Mooncup je opisan kao izum koji mijenja život i "riješava problem troška i gnjavaže...higijenskih proizvoda". Cijeli članak na engleskom pročitajte ovdje.
 

Iskustva korisnica

Mooncup je savršen izum!!Oduševila sam se!potpuno sam zaboravila da imam one dane-i lagan je za upotrebu..pruža savršenu zaštitu(u bazenu,tijekom vježbanja)..toplo preporucam!!!
(Ana)

Najrađe bi svima umjesto bok rekla mooncup! I ne znam kaj sam čekala sve ove godine!!!!!!!!! Fala kaj ste se odlučili na uvoz i olakšali nabavu!
(Martina)


Meni je drugi dan kako koristim Mooncup i što reći nego.... OBOŽAVAM SVOJU ČAŠICU I VIŠE NEMA POVRATKA NA STARO! :D
(Katarina)


"Mooncup je za preporuku!!!!!!!!!!!!!"
(Ivana)

"Za menstrualne sam čašice čula davno, ali tek sam se tek u zadnje vrijeme odlučila jednu i isprobati. Odmah mi je bilo žao što to nisam ranije učinila! Korištenje je zaista jednostavno, uredno i spasonosno. Volim ekonomične stvari i ovo me definitivno spašava od četiri (!) vrste uložaka koje sam koristila do sada. Iskreno preporučam svakoj ženi da ga proba... vjerujem da se nikad neće vratiti ekološki neprihvatljivim i zdravstveno upitim oblicima menstrualnih proizvoda!"
(Srebrenka)

"super da ga ima i u HR konačno....ja ga koristim već 4 godine...preporodila sam se...
toplo preporučam svim ženama...izum stoljeća što se mene tiče....:))))"
(Orieta)

“Za mene je Mooncup najprirodnije, najjednostavnije, najčišće i najženstvenije rješenje za ženske dane u mjesecu.”
(Maja)

“Koristim Mooncup već dvije godine i svaki put kad dobijem menstruaciju veselim se što ga imam. Jednostavna, praktična, mekana i lijepa stvarčica uz koju menstruacija prođe bezbrižnije.”
(Renata)

Pročitajte više»

 

Mooncup Hrvatska na
Facebook-u i Twitter-u
 

 

     BAHBA
 

Health Food Business
Ethical Business Award
ethical Consumer
good shopping
triodos bank
 
    vegan
ethical green