Kako se koristi?

Uz svaki Mooncup dolazi knjižica s jednostavnim uputama za upotrebu

Ovdje ćete naći osnovne informacije o korištenju Mooncup-a. Uz svaki Mooncup dolazi knjižica s uputama za upotrebu koje na jednostavan i razumljiv način opisuju kako koristiti i održavati Mooncup.

Ako imate pitanja vezanih uz korištenje Mooncup-a predlažemo da pogledate pitanja i odgovore ili potražite savjet.

Umetanje

Mooncup se presavine kako bi se umetnuo...

Tehnika presavijanja 1

Tehnika presavijanja 2

...i u vagini stoji puno niže nego tamponVađenje Mooncup-a

Preporučamo da svoj Mooncup ispraznite svakih 4-8 sati. Kao i sa tamponima, važno je da imate čiste ruke prilikom vađenja i ponovnog umetanja mooncupa. Tada jednostavno isperite mooncup i ponovno ga umetnite.

Za dodatne  informacije o korištenju Mooncup-a molimo posjetite rubriku Pitanja i savjeti. Molimo da pažljivo pročitate upute za korištenje prije nego što prvi puta koristite Mooncup.


Uputa u 6 koraka


Video - kako koristiti Mooncup 

Mooncup - jedna od top 10 tehnologija za žene

 

what is it


Stroj za pranje rublja...mobitel... Mooncup. Tri od prvih 10 tehnologija koje su "poboljšalje živote žena i primalja". Mooncup je opisan kao izum koji mijenja život i "riješava problem troška i gnjavaže...higijenskih proizvoda". Cijeli članak na engleskom pročitajte ovdje.
 

Iskustva korisnica

Mooncup je savršen izum!!Oduševila sam se!potpuno sam zaboravila da imam one dane-i lagan je za upotrebu..pruža savršenu zaštitu(u bazenu,tijekom vježbanja)..toplo preporucam!!!
(Ana)

Najrađe bi svima umjesto bok rekla mooncup! I ne znam kaj sam čekala sve ove godine!!!!!!!!! Fala kaj ste se odlučili na uvoz i olakšali nabavu!
(Martina)


Meni je drugi dan kako koristim Mooncup i što reći nego.... OBOŽAVAM SVOJU ČAŠICU I VIŠE NEMA POVRATKA NA STARO! :D
(Katarina)


"Mooncup je za preporuku!!!!!!!!!!!!!"
(Ivana)

"Za menstrualne sam čašice čula davno, ali tek sam se tek u zadnje vrijeme odlučila jednu i isprobati. Odmah mi je bilo žao što to nisam ranije učinila! Korištenje je zaista jednostavno, uredno i spasonosno. Volim ekonomične stvari i ovo me definitivno spašava od četiri (!) vrste uložaka koje sam koristila do sada. Iskreno preporučam svakoj ženi da ga proba... vjerujem da se nikad neće vratiti ekološki neprihvatljivim i zdravstveno upitim oblicima menstrualnih proizvoda!"
(Srebrenka)

"super da ga ima i u HR konačno....ja ga koristim već 4 godine...preporodila sam se...
toplo preporučam svim ženama...izum stoljeća što se mene tiče....:))))"
(Orieta)

“Za mene je Mooncup najprirodnije, najjednostavnije, najčišće i najženstvenije rješenje za ženske dane u mjesecu.”
(Maja)

“Koristim Mooncup već dvije godine i svaki put kad dobijem menstruaciju veselim se što ga imam. Jednostavna, praktična, mekana i lijepa stvarčica uz koju menstruacija prođe bezbrižnije.”
(Renata)

Pročitajte više»

 

Mooncup Hrvatska na
Facebook-u i Twitter-u
 

 

     BAHBA
 

Health Food Business
Ethical Business Award
ethical Consumer
good shopping
triodos bank
 
    vegan
ethical green